Ankara Makarna Kepekli Burgu 250 g #30099954 | CarrefourSA

Ankara Makarna Kepekli Burgu 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ankara Makarna Kepekli Burgu 250 g

CarrefourSA reyonlarında Makarna bölümünde yer alan Ankara Makarna Kepekli Burgu 250 g yüksek oranda diyet lifi içermesi ile öne çıkıyor. Durum buğdayı irmiğine buğday kepeği eklenerek yapılan ürün hem sağlıklı hem de lezzetli olması ile dikkat çekiyor. Burgu şeklindeki formu klasik makarnayı anımsatırken, 10 dakika gibi kısa bir sürede pişmesi ile biliniyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren ailelerin seçimi olan ürünün düşük kalori ve yağ oranına sahip olması en belirgin özellikleri arasında yer alıyor. Yüksek kalori içermeyen kepekli makarna, zayıflamak isteyenler tarafından diyet menülerinde sıklıkla kullanılıyor.
250 gramlık tek pişirimlik şeffaf ambalajında satışa sunulan ürünün üst kısmında güvenlik bandı yer alıyor. Mutfak dolabında kuru bakliyat bölümünde rahatlıkla saklayabileceğiniz ürün, dilediğiniz her an pişirmeniz için ilk günkü tazeliğini koruyor. Sade olarak yiyebileceğiniz gibi, çeşitli soslarla tatlandırılarak da servis edilebiliyor. Salçalı soslar yağlı olacağından genellikle yağsız yoğurtla diyet öğünlerinde değerlendirilen ürün lezzeti ile de damak tadınıza hitap ediyor. Ailenize ve sofranıza sağlık getiren kepekli makarnayı denemek için hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 98835
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız