Ankara Makarna Sebzeli Burgu 250 g #30097637 | CarrefourSA

Ankara Makarna Sebzeli Burgu 250 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Ankara Makarna Sebzeli Burgu 250 g

Ankara Makarna Sebzeli Burgu 250 g CarrefourSA reyonlarında Makarna bölümünde yer alıyor. Durum buğdayı irmiği ve su karıştırılarak elde edilen hamurun, sebzelerle çeşnilenmesi ile hazırlanıyor. Sebze çeşnisinde ıspanak tozu ve domates salçası yer alıyor. Şekil verilen hamurun kurutulması ile elde edilen taneler paketlenerek raflarda yer buluyor. Kırmızı ve yeşil renkleri olan tanelerde gıda boyası bulunmuyor, ürün sadece sebzelerin doğal renkleri ile renkleniyor. Sebzelerin vitamin ve mineral değerlerini koruyan makarna, burgu şekli sayesinde kolaylıkla servis edilirken, eklenecek sos da kolaylıkla hamura nüfuz ediyor.
Yalnızca haşlanarak tüketilebileceği gibi özel soslarla da servis edilebiliyor. 7 ile 9 dakika arasında pişirilen sebzeli makarna, kuru maddede %2.5 ıspanak tozu, %4 domates salçası içeriyor. Üzerine brokoli, karnabahar gibi sebzelerin harmanıyla sos yapılabileceği gibi, domates sosu da pişen hamura eşlik edebiliyor. 100 gram pişmemiş makarnada 356 kcal enerji yer alıyor. Üretim tarihinden sonra 2 yıl boyunca yenebilen ürünün son kullanma tarihi paket üzerinde yer alıyor. Siz de enerji deposu, vitaminli makarnayı sepetinize atabilir, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 57495


"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız