Ankara Yıldız Şehriye Makarna 500 g #30097677 | CarrefourSA

Ankara Yıldız Şehriye Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Yılların eskitemediği her geçen yıl daha da fazla tercih edilen, özel olarak olgunlaşması beklenen ve tam zamanında hasat edilen durum buğdayı irmiğinden üretilip sizlere sunulan 500 gr’ lık özel paketindeki Ankara Makarna Yıldız Şehriye CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

Nuh'un Ankara Makarnası durum buğdayı irmiği ve su ile üretilmektedir. İçerisinde hiçbir katkı maddesi yoktur. Pişirme Süresi 7-9 dakika arasındadır. Türk Gıda Kodeksi ’ne uygundur. Nuh'un Ankara Makarnası, anlık üretim kontrolleri ile sürekli izlenmektedir. Ayrıca her saat üretimden alınan numuneler modern gıda laboratuvarlarında kalite standardı kontrollerinden geçirilmektedir. Bu yoğun izleme süreci sayesinde her pakette aynı kalite ve aynı lezzette, berrak sarı renkli Nuh’un Ankara Makarnası elde edilmektedir. 100 gr. pişmemiş makarna için besin değerleri Enerji: 1466.25 kj 345.0 kcal. Protein: 10.5 (min) Karbonhidrat: 75.9 gr. Yağ: 0.30 gr.

1940 yılında Nuh - Ahmet Eskiyapan kardeşler ve Kemal Yurtbilir ortaklığında Ulus Hal’de gıda maddesi satılan market tipi bir dükkan açılır. O dönemde bu tür mağazaların azlığından ve sunulan hizmetten dolayı kısa zamanda devlet büyüklerinin de alışveriş ettiği işlek bir konuma gelir. Kendi mağazalarında 6 ton’ a kadar makarna satılması üzerine makarna imal etme fikri oluşur. Ulus Rüzgarlı sokakta 1950 yılında ilk imalathane kurulur. 6 ton ile başlayan imalat, artan talepler üzerine yetişmez, alternatif üretim yeri arayışına girilir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız