Nuhun Ankara Tel Şehriye 500 Gr #30097665 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Tel Şehriye 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
"Ankara Makarna Tel Şehriye 500 g

Her mutfağın kuru bakliyat çekmecesinde veya kiler dolabında bulunması gereken ve yemek yaparken sıkça ihtiyaç duyacağınız malzemelerden biri olan Ankara Makarna Tel Şehriye 500 g sofralara lezzet katıyor.
Tereyağda kavrularak pilavlara çeşni olan tel şehriye, hem pirinç pilavında hem de bulgur pilavında ayrı bir lezzet olarak tercih ediliyor. Yağda pembeleştirilen şehriye, pirinç pilavına tadını ve enfes kokusunu vererek doyumsuz bir tada ulaşmasını sağlıyor. İki renkli, güzel görünümlü şehriyeli pilavlar herkesin iştahını açıyor. Evlerde veya profesyonel mutfaklarda tavuk suyuna çorba yapımında en çok kullanılan şehriye çeşidi olan ürün, ince ve küçük kesildiği için hemen pişerek size zaman kazandırıyor.
Salçalı veya sade renkli yapabileceğiniz tel şehriye çorbasının içine dilediğiniz baharatlardan atabilirsiniz. Nane, pul biber, limon gibi aromalı tatlarla ekstra lezzet kazanan çorbaların ana malzemesi olan tel şehriye, özellikle yeşil mercimek çorbasına eklendiğinde tadına doyulmaz bir lezzete dönüşüyor. Görselliği ve yumuşaklığıyla çocukların sıcak ev yemeği yeme alışkanlığını destekleyen şehriyeli çorbalar ve pilavlar hiçbir evden eksik olmuyor. 500 gramlık ambalajı içinde sunulan ürünü uzun süre kullanabilirsiniz. Cam kavanozda kuru bir ortamda muhafaza edebileceğiniz tel şehriyeyi Makarna reyonunda sunan CarrefourSA'dan kolaylıkla almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.
Ürün Kodu: 57955
"
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği

Alerjen Bileşenler
Buğday ürünü içerir

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Pişirme Süresi 10-12 dakika arasındadır.

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NUH'UN ANKARA MAKARNASI SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-06-K-000105

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 357
Enerji (kj) 1514
Yağ (g) 1.7
Doymuş Yağ(g) 0.4
Karbonhidrat (g) 73.3
Şekerler (g) 2.5
Protein (g) 10.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız