Pales Antakya Haslama Peynir 300 Gr #30252614 | CarrefourSA
Marka: PALES

Pales Antakya Haslama Peynir 300 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Antakya Haslama Peynir 300 g

Pales Antakya Haşlama Peynir, lezzeti ile damaklarınızı büyülemeye hazır! 

Antakya yöresine ait çok özel bir peynir türü olan Pales Antakya Haşlama Peynir, artık evlerinizde! Siz de bu lezzeti sevdiklerinizle ve ailenizle paylaşarak sofralarınızı şenlendirin. 

Pales Antakya Haşlama Peynir, yağlı inek sütünün mayalanması sonrasında ince tülbent bezlerle suyu alınarak üretilir. Süzülen peynir kare kare kesilerek suda haşlanır ve 300 gramlık paketler halinde sizlerle buluşur. Siz de damaklardaki etkisi kolay kolay unutulmayacak bu lezzeti hemen tatmalısınız! 

Pales Antakya Haşlama Peynir'ini tereyağı ve çeşitli baharatlar eşliğinde fırında, tavada ya da mangalda pişirerek tüketebilirsiniz. Günün her öğününde tariflerinizde kullanarak sofralarınıza değişik tatlar katabilir; kahvaltı sofralarınızda leziz yumurtalar, omletler yapabilirsiniz. Lezzetin doruklarına ulaşmak için Pales Antakya Haşlama Peynir'ini hemen sepetinize ekleyin!


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız