Apikoğlu Karabiberli Et (Oval) Jambon #30098592 | CarrefourSA
Marka: APİKOĞLU

Apikoğlu Karabiberli Et (Oval) Jambon

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Apikoğlu Füme Et Karabiberli Et (Oval),

CarrefourSA Füme Etler-Dil, Hindi kategorisinde yer alan, dış yüzeyi öğütülmüş karabiber kaplı, %100 dana etinden üretilmiş bir şarküteri çeşididir. Karabiberli lezzeti ve sahip olduğu az yağ oranı ile hem damak tadına hem de dengeli beslenmeye dikkat edenlerin tercihleri arasında yer alır. Tütsülenerek üretilen ürün, üzerinde yer alan karabiber kaplamasıyla öğünlerinde baharat tercih eden kişilere de farklı bir lezzet sunar.

Karabiber kaplamalı füme eti kahvaltı, öğle yemeği ve akşam öğünlerinde tüketebileceğiz gibi ara öğünlerde de pratik tariflerin ana malzemesi olarak değerlendirebilirsiniz. Sabah kahvaltı sofrasında ayrı olarak servis edebileceğiniz lezzetli seçeneği, aynı zamanda yumurta ve hamur işi gibi kahvaltılıkların içinde de kullanabilirsiniz. Öğle yemeği ve hızlı atıştırmalık ara öğünlerde de soğuk ve sıcak olarak tüketebileceğiniz ürünü, baharatlı lezzeti ile akşam yemeklerinde ana yemek veya ara sıcak içeriklerinde tercih edebilirsiniz.

Güvenilir koşullarda üretilmiş karabiber kaplamalı füme eti, üzerinde belirtilen son kullanma tarihine uygun olarak buzdolabı veya derin dondurucuda saklayabilirsiniz. Her öğünde rahatlıkla tüketebileceğiniz ve besin değerleri açısından dengeli ürünü sepetinize ekleyerek öğünlerinizi zenginleştirebilirsiniz.

Ürün Kodu: 76505

"
İçindekiler Bilgisi
Dana eti,su,nişasta,tuz,karabiber(%3),stabilizör(E452),antioksidan(E300),koruyucu(E250)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2-4 °C

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Etsan Gıda San. A.Ş. Tepeören Mah. Akdeniz Sok. No:4 Tuzla/İSTANBUL

İşletme Onay No
TR34-0030

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 90
Enerji (kj) 379
Yağ (g) 1.5
Doymuş Yağ(g) 0.7
Karbonhidrat (g) 4
Protein (g) 15
Tuz(g) 1.5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız