Arbella Çarliston Makarna 500 g #30096190 | CarrefourSA
Marka: ARBELLA

Arbella Çarliston Makarna 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Arbella Çarlis 500 g

İtalyan mutfak kültürünün vazgeçilmez parçalarından biri olan makarna lezzetini sofralarınıza çok özenli ve kaliteli bir şekilde taşıyan Arbella markası, farklı kesimlerle ürettiği makarnalarla değişik tarifler ve lezzetler oluşturuyor. Arbella markası tarafından kaliteli buğdaylar ile üretilen Arbella Çarlis 500 g ürünü, spiral şekilleri ile birlikte tabaklarda zevkli ve lezzetli bir ürün sağlıyor. Arbella makarna ürünlerini CarrefourSA reyonlarında her zaman bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Makarna, Pirinç ve Bakliyat bölümünde bulunmakta olan Arbella Çarlis 500 g ürünü, spiral bir yapıya sahip olduğu için özellikle sos ve baharatlar ile birlikte makarna pişirmek istediğinizde iç kısmına dolan lezzetlerle daha keyifli bir tüketim sağlıyor. Kaliteli durum buğdaylarından üretilmiş olan bu makarnayı farklı tarifler hazırlamak için mutfağınızda bulundurabilirsiniz. Öğlen yemeklerinde, akşam yemeklerinde veya misafir sofralarında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Görünüşü ve şekli itibariyle sofranıza renk katan bu ürünü çocuklarınız severek tüketirken, misafirleriniz için de farklı ve renkli bir görüntü sağlayacaktır. İdeal pişirme süresi ile birlikte birbirine yapışmayan ve hamurlaşmayan bu makarnayı her zaman mutfağınızda bulundurabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız