Arı Yulaflı Grissini 100 Gr #30098528 | CarrefourSA
Marka: ARI

Arı Yulaflı Grissini 100 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Arı Grissini Yulaflı 100 Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde yer alan diyet ürünleri sağlıklı beslenmede büyük rol oynuyor. Aynı zamanda kilo vermeye yarayan bu ürünler oldukça tercih edilen gıdalar arasında yer alır. Arı Grissini yulaflı 100 gr ürünü diyet gıdası olarak tüketilen ve kalorisi düşük bir yiyecektir. İlgili reyondan bu diyet ürünlerini temin ederek öğünlerinizde kullanabilirsiniz. Açlık sorunlarınız varsa diyetinizin ara öğünlerini arı Grissini ile geçiştirebilirsiniz. Yulaflı bir gıda olması bakımından sağlık için faydalıdır. Yulaf lifleri sindirim sistemini çalıştırır ve sindirimi kolaylaştırır. Aynı zamanda atıştırmalık olarak da tercih edilen bir gıdadır. İçinde kilo almaya sebep olacak bir katkı maddesi kullanılmamıştır. Şekersiz bir üründür. CarrefourSA reyonlarında satışa sunulan diyet ürünlerini temin ederek daha sağlıklı bir yaşam sürebilirsiniz.

Diyet ve doğal ürünler arasından Arı Grissini yulaflı 100 gr seçiminde bulunabilirsiniz. Yaptığınız seçimleri sepetinize eklediğinizde alışverişinize devam edersiniz. Diyet ürünlerinde marka ve içeriğin kalitesi önemli olduğundan bu kaliteli gıdaları sürekli ve düzenli kullandığınızda etkisini görebilirsiniz. İhtiyacınız olan ürünleri verilen reyonlardan kolayca satın alabilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız