Ariel Sıvı Canlı Parlak Siyahlar 1.6 L 29 Yıkama #30414118 | CarrefourSA
Marka: ARIEL

Ariel Sıvı Canlı Parlak Siyahlar 1.6 L 29 Yıkama

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Ariel Sıvı Canlı Parlak Siyahlar 29 Yıkama 1.6L

Ariel Canlı Parlak Siyahlar sıvı çamaşır deterjanı ilk yıkamadan itibaren düşük sıcaklıklarda bile lekeleri çıkarır ve ekstra ferahlık sağlar. Üstelik, formülü, siyahların parlaklığını yenilemek ve dokuları korumak için doku yenileme teknolojisi ile tasarlanmıştır. Ariel Canlı Parlak Siyahlar sıvı çamaşır deterjanı ayrıca geri dönüştürülebilir bir şişeye sahiptir. Ariel Canlı Parlak Siyahlar sıvı çamaşır deterjanını lekelerde ön işlem yapmak için yeşil kapak ile kullanın, ardından giysilerinizi çamaşır makinesine yerleştirin. En iyi sonuç için, Ariel sıvı çamaşır deterjanı ile dolu ölçü kapağını makine tamburunun içine yerleştirin. Deri̇nlemesi̇ne temi̇zlik: Ariel sıvı çamaşır deterjanı ilk yıkamadan itibaren düşük sıcaklıklardaki yıkamalarda bile lekeleri çıkarır ve ekstra ferahlık sağlar.

Ekstra si̇yah parlaklığı ve bakımı: Ariel sıvı çamaşır deterjanı siyahların parlaklığını yeniler ve dokuları korur. Doku yenileme teknoloji̇si: Ariel sıvı çamaşır deterjanı doku yenileme teknolojisi ile tasarlanmıştır. Geri̇ dönüştürülebi̇lir: Ariel sıvı çamaşır deterjanı geri dönüştürülebilir bir şişeye sahiptir.

Geri̇ dönüştürülebi̇lir: Ariel sıvı çamaşır deterjanı geri dönüştürülebilir bir şişeye sahiptir.

Lekelerde ön i̇şlem:

Küçük bir miktar Ariel sıvı çamaşır deterjanını lekelerin üzerine dökün.

Hafifçe çitileyin.

Yıkamaya başlayın. En i̇yi̇ sonuçlar i̇çi̇n: Ariel yeşil kapağı sıvı çamaşır deterjanı ile doldurun ve tambur içine kıyafetlerin üzerine yerleştirin.

 

Ürün Özellikleri


1.6 l

29 yıkama

Sıvı deterjan

Siyahlar

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız