Akar Kırtasiye Ark Magazinlik Siyah #30122934 | CarrefourSA

Akar Kırtasiye Ark Magazinlik Siyah

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
14,20 TL

Düzenli bir ofis için evraklarınızı, dergilerinizi, dosyalarınızı vb. eşyalarınızı rahatlıkla koyabileceğiniz Ark Magazinlik, siyah rengiyle de ofisinize asil bir hava katar. Klasik magazinlik tasarımlarından sıyrılan oval görüntüsü ve delikli yapısıyla ofisinize şık bir görünüm kazandırır. Misafirleriniz ve müşterileriniz için modern bir ofis yaratmış olursunuz.

Her Evrağın Yeri Ayrı

Ark Magazinlik ile evraklarınızı kategorilere ayırmak için rahatlıkla kullanabileceğiniz, ön kısmında bulunan kağıtlık ile üzerine not almanızı ve istediğiniz evraklara ulaşmanızı kolaylaştırır. Böylelikle işlerinizi hızlandırmanızı ve evrak aramakla zaman kaybetmeyerek işinize daha fazla odaklanmanızı sağlar.

Ürün Kodu: 30122934

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız