Aroma %100 Üzüm Suyu 1 Litre #30090598 | CarrefourSA
Marka: AROMA

Aroma %100 Üzüm Suyu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,90 TL

adet
Aroma %100 Üzüm Suyu 1L Tetra

 

İçecek denilince akla gelen ürünlerden biri de Aroma %100 Üzüm Suyu 1L Tetra olacaktır. Şeker ilavesi olmaksızın üretilmiş olan bu ürün için meyve suyunun konsantresinden üretildiği söylenebilir. Aroma öncülünde tüketicilerine sunulan bu ürün adından da anlaşılacağı üzere %100 oranında üzüm suyu içermektedir. 1 litrelik kutusunda alıcılarına ulaştırılan ürün, sabah akşam istenilen her vakitte severek tüketilebilecektir. Üzüm suyunun mucizevî tadını sofralarınıza davet eden bu ürün sağlık açısından yarar sağlayan ürünlerden biridir. Küçükten büyüğe severek tüketebileceğiniz bu ürün CarrefourSA reyonlarında bulunabilir.

Meyve suyu nektarı arasında kolayca erişebileceğiniz Aroma %100 Üzüm Suyu 1L Tetra hijyenik koşullarda üretilerek karşınıza çıkarılmaktadır. Ürün kapaklı formu sayesinde rahat bir şekilde tüketilebilmektedir. Karton içerisinde oluşu bu ürüne dair sağlığı tehdit eden bir unsur olmadığını da ambalajı noktasında ortaya koymaktadır. Gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz ürün, oldukça uygun fiyatları beraberinde getirmektedir. Özel günlerde de sıradan günlerde de yanınızda bulundurabileceğiniz bu ürünü kullanım sonrasında buzdolabınızda muhafaza edebilirsiniz. O halde içinizi ferahlatacak olan bu ürün için tadım vakti.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız