Aşure 2 Adet #20000211 | CarrefourSA

Aşure 2 Adet

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Aşure 2 Adet

 

Ülkemizde tatlı konusunda oldukça geniş bir yelpazede üretim yapılıyor. Şerbetli şerbetsiz, hamurlu ya da sütlü tatlıların dışında özel tatlılar da damak tadı şekerli gıda arayanların tüketimine sunuluyor. Bu özel tatlılar içerisinde unlu mamuller ve tatlılar reyonlarından temin edebileceğiniz Aşure ayrı bir yer tutuyor. İçerisinde çok sayıda meyve ve tahılın bulunması bakımından yapılması oldukça zahmetli olan bu tatlıyı CarrefourSA reyonlarında özel tatlılar bölümünden temin edebilirsiniz.

Aşure iki porsiyonluk olacak şekilde kullan at kaplarda satışa sunuluyor. Aşure içinde nohuttan yarmaya, incirden kayısıya, fındıktan nara kadar pişmesi süreleri birbirinden oldukça farklı çok sayıda gıda yer alıyor. Damak zevkine ya da elinde bulunan malzemeye göre herkes farklı içerikle aşure tatlısını hazırlayabiliyor. Besleyici ve doyurucu bir yönü olan bol çeşitli bu tatlıyı evde pişirmek her bir içeriği ayrı hazırlayıp karıştırmak, pişme süresi ve oranı ile şeker miktarını doğru ayarlamak ve kıvamını tutturmak gerektiği için o kadar kolay değil. Profesyonel ellerde hazırlanmış bu ürün ile aşure özleminizi zahmete girmek zorunda kalmadan giderebilirsiniz.

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız