Auto Tyrex Akü Takviye Kablosu #30266365 | CarrefourSA
Marka: AUTO TYREX

Auto Tyrex Akü Takviye Kablosu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Kullanım Talimatı;
Eğer aracınız akü nedeniyle çalışmıyorsa akü takviye kablolarını çantadan çıkartın. Araçların ön kaputları birbirine bakacak şekilde park edin. Her iki aracın kontaklarının kapalı ve el frenin çekili olduğuna emin olun. Kırmızı maşaları, her iki aracın aküsündeki (+) pozitif terminallere bağlayınız. Siyah maşalardan birini diğer aküdeki (-) negatif terminale takın. Son siyah maşayı, kendi aracınızda akünün yanında olmayan ve boyanmamış metal bir yüzeye takın. Diğer aracı çalıştırın ve motorun birkaç dakika çalışmasına izin verin. Birkaç dakika şarj ettikten sonra aracınızı çalıştırmayı deneyin.
Uyarılar;  
Aküsünden takviye edilen ve eden araçların akü voltajları aynı olmalıdır. Takviye esnasında 2 araç birbiri ile temas halinde olmamalıdır. Takviye esnasında yanıcı ve patlayıcı malzemeleri uzak tutunuz. Akü takviye kablolarının birbiriyle ve motorun hareketli parçaları ile temas etmemesine özen gösteriniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız