Autokit Cam Yağmur Kaydırıcı 200 Ml #30095383 | CarrefourSA
Marka: AUTOKIT

Autokit Cam Yağmur Kaydırıcı 200 Ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,25 TL

Sonbahar ve kış aylarında aracınızın ön camına gelen yağmur damlaları görüşünüzü engeller. Yağmurlu gece sürüşlerinde ise karşıdan gelen araç farlarının sizi daha fazla rahatsız etmesine sebep olur. Autokit Cam Yağmur Kaydırıcı 200Ml ile yağmur damlaları hareket halindeki aracınızın camından hızla süzülerek güvenli bir sürüş sağlar.

Autokit Cam Yağmur Kaydırıcı Özellikleri

Ürünü aracınızın camına bir kez uyguladıktan sonra hareket halindeki aracınızın ön camındaki yağmur damlalarının hızla yukarı doğru süzüldüğünü görürsünüz. Böylece temiz bir görüş alanına sahip olurken, silecekleriniz daha az çalışacağı için kullanım ömürleri artar. Tek uygulamada 4 hafta kadar etkili olan ürünü duşakabin, tekne camları ya da cam balkonlarınızda da kullanabilirsiniz.

Ürün Nasıl Uygulanır?

Kullanımdan önce cam yüzeyi temizleyip, toz, kir, yağ gibi çevresel faktörlerden arındırdığınızdan emin olunuz. Cam yüzeyine yağmur kaydırıcı ürünü püskürtüp temiz bir bez ile her yerine uygulayınız. Birkaç dakika bekledikten sonra yüzeyi kuru bir bezle tekrar siliniz. Daha iyi sonuç alabilmek için aynı işlemi tekrarlayınız. İhtiyaç duyulan pek çok cam yüzeyde kullanılabilen ürünü CarrefourSA'da, cam ve soğutma ürünleri reyonundan hemen satın alabilirsiniz.

30095383 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız