Bağdat Ihlamur Çayı 45 Gr #30068567 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Ihlamur Çayı 45 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bağdat Ihlamur Çayı 45 g

Kış günlerinde içinizi ısıtacak ve boğazınızı yumuşatacak doğal bir çay arıyorsanız Bağdat Ihlamur Çayı tam size göre! 45 gramlık paket içerisinde yer alan kurutulmuş ıhlamurları demleyerek doğanın sakinleştirici ve iyileştirici gücünü günlük yaşamınıza dahil edebilirsiniz. 

Bağdat Ihlamur Çayı 45 g, doğadan toplandıktan sonra kurutulan minik ıhlamur yapraklarından oluşur. Herhangi bir kimyasal içermez. Kuru haldeki ıhlamurların yer aldığı Bağdat Ihlamur Çayı paketini serin ve nemsiz bir ortamda uzun bir süre saklayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman paketin içerisinden bir tutam ıhlamur alarak günün yorgunluğunu doğal bir çay eşliğinde atabilirsiniz. Üstelik ıhlamur boğaz ağrısına ve burun tıkanıklığına da iyi gelir. Yapmanız gereken tek şey, sıcak su dolu bir demliğin içerisine bir tutam Bağdat Ihlamur Çayı eklemek. 5-10 dakika bekledikten sonra şifalı ıhlamur çayını keyifle tüketebilirsiniz. 

İçindekiler Bilgisi
Çiçek ıhlamur

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Demlemeden önce bol su ile yıkayın.Kaynamakta olan 1 L suya 15 gr bağdat çiçek ıhlamur ilave edip ateşten alınız.10 dk demlendikten sonra içebilirsiniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
BAĞDAT BAHARATLARI GIDA SAN. TİC. LTD.ŞTİ-Ahi Evran OSB Mah.Oğuz Cad.No:32-34/Sincan-Ankara

İşletme Kayıt No
TR-06-K-012834

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız