Bahçıvan Light Taze Kaşar 400 g #30031488 | CarrefourSA
Marka: BAHÇIVAN

Bahçıvan Light Taze Kaşar 400 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Pastörize edilmiş inek sütünden üretilen, yağ oranı düşürülmüş Bahçıvan Light Taze Kaşar peyniri, diyet programı uygulayanlar ve formunu korumak isteyenler için ideal bir alternatif sunar.Light kaşar peyniri, kahvaltıdan başlamak üzere gün boyu afiyetle tüketilebilir.En çok yenilen kahvaltılıklar arasında yer alan kaşar peyniri, kendine has tadı ve kokusu ile sofralarınıza doyumsuz bir lezzet katar. Hafif tostlar ve sandviçler hazırlamanıza imkan veren Bahçıvan Light Taze Kaşar'ı açlık duyduğunuz her an keyif duyarak tercih edebilirsiniz.Çorbalara, yemeklere, makarnalara, soslara ve böreklere lezzet katan Bahçıvan Light Taze Kaşar ile salataların içinde de lezzetli sonuçlar alabilirsiniz. Gıda şartnamelerine uygun koşullarda üretilen Bahçıvan light kaşar peyniri açlık duyulan her an pratik bir tercih sunar.Sofranıza ulaşana kadar, farklı kalite kontrol aşamalarından geçirilerek damak tadınıza uygunluğu onaylanan ürün, buzdolabında hava ile teması kesilerek muhafaza edildiğinde, tazeliğini uzun süre korur.Bahçıvan Light Taze Kaşar'a CarrefourSA kalitesi altında sahip olmak için, ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
PASTÖRİZE İNEK SÜTÜ, TUZ, PEYNİR KÜLTÜRÜ, PEYNİR MAYASI, KORUYUCU(POTASYUM SORBAT).

Alerjen Bileşenler
SÜT

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
(+4)-(+8)°C ARASINDA MUHAFAZA EDİLEBİLİR. SON TÜKETİM TARİHİ(STT) VE SERİ NUMARASI AMBALAJ ÜZERİNDE BELİRTİLMİŞTİR. SON TÜKETİM TARİHİNDEN ÖNCE TÜKETİLMELİDİR.

Diğer Uyarılar
KURU MADDEDE EN ÇOK %25 SÜT YAĞI İÇERİR.

Süzme Ağırlık
400

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
BAHÇIVAN GIDA SAN. VE TİC. A.Ş. E-5 KARAYOLU ÜZERİ KIRIKKÖY KAVŞAĞI LÜLEBURGAZ/KIRKLARELİ

İşletme Onay No
TR 39-0022

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 255
Enerji (kj) 1066
Yağ (g) 12.5
Doymuş Yağ(g) 7.5
Karbonhidrat (g) 3.5
Şekerler (g) 3
Protein (g) 32
Tuz(g) 2
Kalsıyum (mg) 980 122
Fosfor (mg) 530 76
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız