Bakla İç kg #30097126 | CarrefourSA

Bakla İç kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bakla İç.

CarrefourSA reyonlarında Kuru Sebze bölümünde yer alan Bakla İçi, vitamin ve protein açısından oldukça zengin bir besin olarak sofralarımıza geliyor. Farklı bir lezzete ve kendine has tada sahip olan besin, içerdiği nişastadan dolayı da oldukça doyurucu öğünler oluşturuyor.

Yüksek oranda lif içeren bakla, hazmı kolaylaştırmaya ve idrar yollarını temizlemeye yardımcı oluyor. Türk Mutfağına özgü olan fava’nın ana maddesi olarak kullanılan kuru bakla, ayrıca salatalarda, çorba ve pilavlarda sıklıkla tüketilen besleyici bir besin olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle vejetaryen beslenmede protein kaynağı olarak kullanılan kuru baklagillerden biri olan ve gelişme dönemindeki çocukların beslenmesinde de önemli bir yeri olan iç bakla, zeytinyağlıdan etliye çorbadan mezeye geniş bir yemek yelpazesi sunuyor. İçerdiği kalsiyum ve demir nedeniyle hamilelerin beslenme programında da yer alıyor ve bağırsak hareketlerini güçlendirici özelliğinden dolayı kabızlığın önlenmesini destekliyor.

Kendisine özgü lezzetiyle damakta hoş bir aroma bırakan iç bakla, öğünlerin besin değerini arttırarak beslenmede önemli bir yere sahip oluyor. Çorbaların içerisine katılarak besin değerlerini arttırırken bir yandan da lezzetli bir yemek oluşumunu sağlıyor.

1 kilogramlık hijyenik paketlerde satışa sunulan iç baklayı kolaylıkla sepetinize ekleyip, hemen satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 48452

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız