Balküpü Küp Şeker 1000 Gr #30100002 | CarrefourSA
Marka: BALKÜPÜ

Balküpü Küp Şeker 1000 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
38,90 TL

Bal Küpü Küp Şeker 1000 g

Hem iş yerlerinde hem de evlerde tüketilen çay ve kahvenin tatlandırılmasında kullanılan küp şeker, kaşıkla şeker atmayı tercih etmeyenlerin ve bu şekilde sıcak içeceklerin şeker oranlarını tam olarak belirleyemeyenlerin en sık kullandıkları ürünlerden biridir. Bal Küpü Küp Şeker 1000 g ile arzu ettiğiniz sıcak içecekleri kolay ve pratik bir şekilde tatlandırabilirsiniz. Ürünün kapasitesi dolayısıyla mutfağınızdaki küp şeker gereksinimini uzun süreli olarak giderebilirsiniz.

Çay ve kahvenin yanı sıra pakette satılan hazır sıcak içeceklerin de daha şekerli olması için kullanabileceğiniz Balküpü küp şeker, tam bir enerji deposudur. Bu sayede tükettiğiniz içeceklerle vücudunuzun ihtiyaç duyduğu enerjinin bir kısmını küp şekerle giderebilirsiniz.

Mutfak şekerleri reyonunda sunulan ürünlerden biri olan küp şekerler, geleneksel Türk ikramlarında yer alan ve ince belli bardakta sunulan çayın yanında her zaman bulunur. Sıcak içeceklerin içine atılıp eritilerek kullanılan küp şekerler, geniş bir kullanım alanı olan ve kıtlama şeker bulunmadığı zaman başvurulan öncelikli ürünlerdir. Bazı yörelerdeki çay severler küp şekeri ağızlarının bir köşesinde tutarak yudumladıkları çayın daha lezzetli olmasını sağlarlar.

CarrefourSA’da 1000 gramlık ambalajlarda sunulan ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 99250

"
İçindekiler Bilgisi
%100 Pancar Şekeridir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Lütfen Rutubetsiz Yerde Muhafaza Ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Keskinkılıc Gıda.San.Tic.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-41-K-004411

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız