Balparmak Yayla Ve Ova Çiçek Balı 850 Gr #30152186 | CarrefourSA
Marka: BALPARMAK

Balparmak Yayla Ve Ova Çiçek Balı 850 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
305,90 TL

adet
Balparmak Yayla ve Ova Süzme Çiçek Balı güne daha fazla enerjik başlamak için ideal bir besindir. Açık sarı renkteki kıvamı muhteşem lezzeti ve kendine özgü kokusuyla çocuklardan yetişkinlere kadar herkes tarafından sevilerek tüketilen Balparmak Yayla ve Ova Süzme Çiçek Balı kaymak ya da tereyağı ile birlikte tüketildiğinde damakta muhteşem bir tat bırakıyor.Hem Tatlı Hem Lezzetli Süzme Çiçek Balı.Ürün meyvelerle birlikte ya da süt ile karıştırılarak tüketilebilir. Tüm öğünlerde keyifle tüketilebilen çiçek balı doğal şekillerde toplanıp sofralarınıza sunuluyor. Gün içerisinde ihtiyaç duyduğunuz gerekli besin değerlerine sahip Balparmak Yayla ve Ova süzme çiçek balı tatlılarınız için de pratik bir çözümdür. Ürün Kodu: 30152186
İçindekiler Bilgisi
Süzme çiçek balı

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Direkt tüketilebilir.Balı sadece kahvaltılarda değil, kendi hazırladığınız meyveli içeceklerde şeker yerine de kullanırsınız. Ayrıca hardalla karıştırarak, salatalarınız için mükemmel bir sos da hazırlayabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız