Banat Mopstar Yedek Mop #30121387 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Mopstar Yedek Mop

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Banat Mopstar Yedek Mop

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde bulunan ürünler evlerimizde düzeni sağlarken aynı zamanda işleri da büyük ölçüde kolaylaştırmaktadırlar. Bu ürünler arasında yer alan ev düzenleme reyonu, hem evlerimizde kolay kullanım olanağını arttırmakta hem de hijyeni sağlama konusunda yardımcı olmaktadır. Bu ürünler arasında yer alan Banat Mopstar Yedek Mop Banat markasının üretmiş olduğu kaliteli ve profesyonel temizlik moplarından biridir. Yalnızca yedek mop olduğundan dolayı ürün içerisinde mopu bulunur. Tek yapmanız gereken mopu temizlik yapan aracın ucuna takmanız olacaktır. %100 mikro fiber olan bu mop kiri, lekeleri ve çöpleri tek bir hareketiniz ile kolayca toplar ve içerisinde muhafaza eder. Ürün yalnızca Banat mopstar ile uyumludur. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilir, en uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Banat Mopstar Yedek Mop ürününü cam ve yer siliciler reyonu içerisinde bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de güvenli online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız