Barbie Açıkhava Dekorasyon Oyun Seti #30166122 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Açıkhava Dekorasyon Oyun Seti

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Barbie Açıkhava Dekorasyon Oyun Setl

Kız çocuklarının oynamaktan en çok keyif aldığı oyuncak grubunda yer alan Barbie serisi, yepyeni Barbie Açık Hava Dekorasyon Oyun Setleri modeli ile öne çıkıyor. Barbie bebeğinin şık, eğlenceli ve ihtişamlı yaşamına dahil olmak için, açık hava aktiviteleri ile zenginleştirilmiş oyun setlerinden edinebilirsiniz. 

Barbie ile Keyif Zamanı!

Açık havada hamak keyfi yapan Barbie, limonatasını yudumlarken oldukça keyifli görünüyor. Rengarenk hamak örtüsü, orijinaline sadık kalınarak tasarlanmış ahşap hamak ayağı üzerinde çok çarpıcı bir görünüm oluşturuyor. Keyifle gülümseyen ve soğuk meşrubatını yudumlayan mutlu Barbie, bahçedeki keyifli anlarını adeta sizinle paylaşmak istiyor. 

Dekoratif ve Eğlenceli Tasarım

Barbie'nin bahçe keyfine eşlik eden hamağın yanı sıra, hemen yanı başında duran fonksiyonel yan sehpa da oldukça şık ve zarif bir tasarıma sahip. Sürahi içinde oldukça çekici görünen soğuk içecek, sehpa üzerinde konforlu bir biçimde duruyor. Cıvıl cıvıl renklerle tasarlanmış Barbie açık hava dekorasyon oyuncak modeli, 3 yaş üzeri kız çocuklarının keyifli zamanlar geçirmesi için mükemmel bir seçenek oluşturuyor. 

Güvenli ve sağlıklı materyaller ile tasarlanmış Barbie oyuncak çeşitlerine ve sayısız oyuncak türüne, hemen şimdi CarrefourSA'nın kız oyuncakları kategorisinden kolayca ulaşabilir, alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız