Barilla Tagliatelle Makarna 500 g. #30060791 | CarrefourSA
Marka: BARİLLA

Barilla Tagliatelle Makarna 500 g.

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Barilla Tagliatelle 500 g

İtalyan mutfaklarının vazgeçilmezlerinden Barilla Tagliatelle 500 g, Makarna reyonundan beğeninize sunuluyor. Mutfakta yaratıcılığı kullandıran Barilla La Collezione serisinin ürünlerinden Tagliatelle makarna, ismini romantik bir hikayeden alıyor: Bir aşçının eşinin saçlarından esinlenerek adlandırılan ürün, taze yumurtalı hamuru ile birbirinden farklı tarifler çıkartabileceğiniz bir makarna türü olarak tanınıyor. Yaklaşık 5 mm eninde kesilen ince yumurtalı hamur şeritlerden oluşan ürün 5 dakikada pişiyor.
Fettucine'ye benzese de, 2 mm daha dar olan genişliğiyle fark ediliyor. Ürünün pürüzlü ve gözenekli yapısı, etli, balıklı ve sebzeli hafif soslarla kolayca lezzet uyumu sağlıyor ve ürünün çok yönlü kullanılabilmesine imkan tanıyor. Tagliatelle’nin taşıdığı lezzet sebebiyle, özellikle karides ve kabak çiçeği ile birlikte yapılması tavsiye ediliyor. Basit olmasına rağmen, profesyonel bir lezzeti kısa sürede elde etmenizi sağlayan ürün, pratik aşçıların gözdesi oluyor.
Ürünün geleneğine uygun tüketilmesi için, lezzetli ve kıvamlı Bolonez sosuyla yenmesi öneriliyor. Ancak uyumlu tadıyla, diğer soslarla da oldukça güzel lezzetler elde edilebiliyor. Siz de Tagliatelle makarnayı denemek istiyorsanız, hemen sepete atarak kolayca satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 2909
"
İçindekiler Bilgisi
Durum buğdayı irmiği,yumurta(%19,36)

Alerjen Bileşenler
Gluten içerir

Menşei Ülke
İtalya

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın,kaynayan suya makarnalarınızı atın 6 dk boyunca ara ara karıştırarak pişirin,süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin

Süzme Ağırlık
500

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Barilla Gıda A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000004

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 364
Enerji (kj) 1554
Yağ (g) 4
Doymuş Yağ(g) 1.2
Karbonhidrat (g) 67
Şekerler (g) 14
Lif(g) 3
Protein (g) 14
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız