Bebelac 4 Çocuk Devam Sütü 500 g 1 Yaş + #30087580 | CarrefourSA
Marka: BEBELAC

Bebelac 4 Çocuk Devam Sütü 500 g 1 Yaş +

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bebelac 4 Çocuk Sütü 500 g Bebeklerde doğru beslenme ve gelişim göz önünde bulundurularak Avrupa Bebek Beslenmesi Standartlarına uygun olarak hazırlanan Bebelac 4 çocuk sütü 500 g, CarrefourSA reyonlarında biberon toz mamaları kategorisinde yer alıyor. Doktor önerisinden sonra 1 yaşından itibaren kullanılabilecek olan çocuk sütü, içeriğinde bulunan ve anne sütüne eş değer olan süt sayesinde enerji ve mineral kaynağı oluyor.Çocuk sütünün, anne sütüne en yakın değere sahip olması için üretiminde taurin kullanılıyor. Çocuk sütünün bir diğer artısı ise, gelişimi desteklemek amacı ile ihtiyaç duyulan protein, karbonhidrat ve yağ, sütün içeriğinde dengeli bir şekilde yer alıyor olması.Mineral ve vitamin açısından zengin olan ve 500 gramlık paketlerde sunulan çocuk sütünü denemek için hemen sepete ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Laktoz( Sütten), Yağsız süt, Bitkisel Yağlar (Palm, Kanola, Hindistancevizi ve Ayçicek), Galakto-Olgosakkarit (Sütten), Frukto-olgisakkarit, Kalsiyum Karbonat, Potasyum klorür, Kolin klorür, L-askorbik asit, Taurin, Emülgatör (Soya Lesitini), Sodyum L-askorbat, Demir Sülfat, L-triptofan,İnositol, DL-a Tokoferol asetat, L-isolösin, Üridin 5- monofosfat sodyum tuzu, Çinko Sülfat, Sitidin 5- monofosfat, L-sistein hidroklorür, Adenozin 5-monofosfat, İnozsin 5-monofosfat sodyum tuzu, Nikotinamid, Guanozin 5-monofosfat sodyum tuzu, L-karnitin,Kalsiyum D-pantotenat, Fiterolmonoglutomik asit, Bakır sülfat, Retinil palmitat, DL-alfa tokoferol, D-biotin, Tiamin hidroklorür, Kolekalsiferol, Siyanokobalamin, Pridoksin hidroklorür, Mangan sülfat, Potasyum iyodür, Fitomenadyon, Sodyum selenit.

Alerjen Bileşenler
Süt,soya içerir.

Menşei Ülke
POLONYA

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Ellerinizi su ve sabun ile yıkayınız. Biberonu, kapağını ve emziğini kullanmadan önce temizleyiniz ve bir su kabında 10 dakika kaynatınız. Bebelac'ı hazırlamak için kullanacağınız içme suyunu en az 10 dakika kaynatınız. Beslenme öneris

Diğer Uyarılar
Bebelac Çocuk Sütü 4 500 g, 12-36 ay arası çocuklar için uygun bir çocuk sütüdür.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NUMİL GIDA ÜR.SAN.TİC.AŞ- Levent Mah., Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza B Blok, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 67
Enerji (kj) 280
Yağ (g) 3
Doymuş Yağ(g) 1.3
Tekli Doymamış Yağ(g) 1.2
Çoklu Doymamış Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 8.6
Lif(g) 0.8
Protein (g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız