Bebsi Damaklı Emzik No:3 #30255627 | CarrefourSA
Marka: BEBSİ

Bebsi Damaklı Emzik No:3

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebsi Damaklı Emzik No:3

18 aylıktan büyük bebeğinizin sağlığını düşünen ve ona konfor sunan bir emzik arayışı içerisindeyseniz Wee Bebsi Damaklı Emzik No:3 tam size göre! Bebeklerin ağız yapısına uygun ortodontik tasarımı ile ön plana çıkan Wee Bebsi Damaklı Emzik'i gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. 

Wee Bebsi Damaklı Emzik'in ortodontik silikon ucu dilin en doğru pozisyonda durmasına yardımcı olur. Özel tasarımı ile damağa baskı uygulamaz ve bebeğin tenini nazikçe kapatan siper kısmı ağız çevresinin nemden tahriş olmasını önler. Wee Air teknolojisi ile geliştirilen Bebsi Damaklı Emzik'in hava alan yapısı sayesinde silikon uç yumuşak kalıp formunu korur. Aşağı yukarı hareket ettiği zamanlarda damağı ve diş etlerini rahatsız etmez. Kolay temizlenebilen uç kısmı tatsız ve kokusuz olduğu için bebeğinize maksimum konfor sunar. FDA standartlarına bağlı olarak üretilen Bebsi Damaklı Emzik'in yapısında BPA bulunmaz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız