Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:1 #30255622 | CarrefourSA
Marka: BEBSİ

Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:1

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebsi Desenli Damaklı Emzik No:1

Bebeğiniz uykuya geçerken zorluk çekiyor ve sakinleşmesine yardımcı mı olmak istiyorsunuz? O zaman Bebsi Desenli Damaklı Emzik’i denemeye ne dersiniz? Bebsi Desenli Damaklı Emzik, bebeği için en uygun ve sağlıklı emziği arayan annelerin beklentilerini karşılıyor!

Bebsi Desenli Damaklı Emzik No: 1, 0-6 aylık dönemde kullanım imkanı sunuyor. Bebsi Desenli Damaklı Emzik, özel ortodontik damaklı yapısı ile bebeğinizin doğal emme refleksine destek olur. Böylelikle diş ve damak gelişimi olumsuz yönde etkilenmez. BPA içermeyen sağlıklı silikondan üretilen emzik ucu tatsız ve kokusuz özelliğiyle bebeğinizin sağlığını korur. Bebsi Desenli Damaklı Emzik, bebeğinizin burnunun kapanmasını engelleyen özel tasarımı ile güvenli kullanım imkanı sağlar.

Sterilize edilebilir yapısıyla hijyenik bir kullanım vadeden Bebsi Desenli Damaklı Emzik’i güvenle bebeğinize verebilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız