Bebsi Klasik PP Biberon 250ml #30255617 | CarrefourSA
Marka: BEBSİ

Bebsi Klasik PP Biberon 250ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebsi Klasik PP Biberon 250ml

Bebsi Klasik PP Biberon anne sütünün saf yapısını koruyan doğallığıyla bebeğinize güvenli bir beslenme deneyimi sunar! Bebsi Klasik PP Biberon, yuvarlak şişkin emzik ucu sayesinde anne göğsü hissi vererek bebeğinizin yabancılık çekmesini önler ve adaptasyonunu sağlar. 0-6 ay bebekler için tasarlanan Bebsi Klasik PP Biberon, emzik ucunda bulunan kanal çizgileri ile sütün akışkanlığını sağlar. 

250 ml hacme sahip olan Bebsi Klasik PP Biberon'u; ağız kısmında bulunan dökülmeyi önleyici koruyucu kapağı sayesinde çantanızda rahatlıkla taşıyabilir, dilediğiniz her yere dökülmeden götürebilirsiniz. Doğal malzemeden üretilen biberon emziği, tatsız ve kokusuz yapısı sayesinde bebeğinizin emziğe uyum sağlamasını kolaylaştırır. Sağlıklı silikon malzemeden üretilen Bebsi Klasik PP Biberon kolayca temizlenir. Isırmaya ve çekmeye karşı dayanıklı olan Bebsi Klasik PP Biberon bebeğinizin beslenmesine doğal bir şekilde destek olur.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız