Artikel Beyaz Etiket #30083574 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Beyaz Etiket

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
10,99 TL

Beyaz Etiket

Artikel Beyaz Etiket ile artık içerisinde ne olduğunu unuttuğunuz kutulara ve çocukların birbiriyle karışan defterlerine veda edebilirsiniz. Çünkü artık Artikel Beyaz Etiket ile eşyalarınızı kategorilendirerek aradığınız her şeyi çok daha rahat bir şekilde bulabileceksiniz!

Düz beyaz rengi ve ideal boyutlardaki dikdörtgen formu sayesinde her alanda kullanabileceğiniz Artikel Beyaz Etiket ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Kaliteli kağıttan elde edilen Artikel Beyaz Etiket, yapışkanlı arka yüzü sayesinde yüzeylere rahatlıkla tutunur. Etiket üzerindeki kağıda birçok farklı kalem türü ile yazılar yazabilir, işaretler koyabilirsiniz. Artikel Beyaz Etiket'i yalnızca kolilerin ya da defterlerin üzerinde kullanmak zorunda da değilsiniz. Çekmecelere, dolaplara ve içerisini göremediğiniz tüm alanların üzerine Artikel Beyaz Etiket yapıştırabilirsiniz. Baharat kavanozlarını ve derin dondurucuda sakladığınız yiyecekleri de Artikel Beyaz Etiket ile sınıflandırabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız