Bic Kuru Boya Kalemi 24'Lü #30069858 | CarrefourSA
Marka: BIC

Bic Kuru Boya Kalemi 24'Lü

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,99 TL 104,99 TL

4,37 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle

Bic, canlı renklere sahip 24’lü kuru boya setiyle çocukların resimle tanışmasını sağlıyor. 2 yaştan itibaren güvenle kullanılan boyalar, kalem tutmayı yeni öğrenecek çocuklar için de ergonomik tutuş sağlıyor. Dayanıklı ucu sayesinde çocuğunuzun resim keyfi yarıda kalmıyor, kalem kırılsa bile küçük tahta parçaları oluşmadığı için çocuğunuzun sağlığı riske girmiyor. Küçük çocukların çiğnemelerine karşın dayanıklı malzemeden üretilen kalemler kullanışlı kutusuyla birlikte geliyor.

Çevreci Boyalar

Ağaç kesilmeden üretilen Bic kuru boyaların büyük bir kısmı geri dönüştürülmüş malzemeden yapılmıştır. Bu özelliği ile çocuklarda çevreyi koruma bilinci de oluşturan Bic, dayanıklı malzemeleriyle israfın da önüne geçiyor.

Ürün Kodu: 30069858

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız