Billur İyotlu Sofra Tuzu 1500 Gr #30065348 | CarrefourSA
Marka: BILLURTUZ

Billur İyotlu Sofra Tuzu 1500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,90 TL

adet
Mutfakların vazgeçilmezi, alışveriş listelerinin en başında gelen yemeklerinizin tadı Billur İyotlu Sofra Tuzu 1,5 kg, CarrefourSA reyonları arasında yer alan Tuz bölümünde sizlere sunuluyor.
Az ya da çok her yemeğe konulan; hatta tatlılara bile bir tutam atılan, sofraların baş tacı ürünü, 1500 g.'lık ambalajında bereketli bir şekilde kullanabilirsiniz. Paketi, ister profesyonel mutfaklarda isterseniz de evinizin mutfağında uzun süre tüketebilirsiniz. Sağlığınızı ve beslenme alışkanlıklarınızı göz önünde bulundurarak yemeklerinize uygun ölçülerde kullandığınızda dilediğiniz lezzeti yakalayabilirsiniz.
Patates kızartması, sebze ve et yemekleri ve ızgaralar gibi bilumum tariflere ve hamur işlerine ölçülü miktarda katarak lezzetli tatlar elde edebilirsiniz. Ürünün, rutubetten uzak tutulması; ağzının sıkıca kapanarak mümkünse cam kavanozda saklanması, uzun süre nemlenmeden kuru toz halinde kullanmanıza imkan verir.
Denizden elde edilmiş olan ürünün bu sayede iyotlu olması, Sağlık Bakanlığı önerisini de yerine getirmesi bakımından avantaj sağlıyor. Akıcı ve incecik rafine edilmiş kaliteli ürünü yemeklerde pratik olarak kullanabilirsiniz. Topaklanma yapmayan, yemeğin içinde homojen olarak dağılarak yemeğin her birimine aynı miktarda nüfuz edebilen ürünü kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Rafine Tuz (Sodyum Klorür), Topaklanmayı Önleyici (E551, E536), Potasyum İyodat

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin, Kuru ve Işıksız Ortamda Ağzı Kapalı Olarak Muhafaza Edilmelidir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Rafine Billurtuz San.A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000401

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız