Bingo Onaran Koruma Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 4 Lt #30022376 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo Onaran Koruma Sıvı Bakım Çamaşır Deterjanı 4 Lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
239,50 TL


Giymeye kıyamadığınız narin giysilerinize bakım yaparak zarar görmeden yıkanmasına yardımcı olan Bingo 4lt Sıvı Bakım Onaran Koruma CarrefourSA reyonlarının matik deterjanlar bölümünde yer alıyor. Ürün kaşmir, ipek, dantel gibi narin dokuya sahip kumaşlardan üretilen giysilerinizin özgün ve gösterişli dokusunu, formunu ve rengini kaybetmeden yıkanabilmesi için geliştirilen özel bir formüle göre üretiliyor. Makinede yıkanırken yıpranan narin kumaşlı elbise ve aksesuarlarınızın orijinal görünümünün korunmasına yardımcı olan bakım ürünü giysilerinizdeki lekelerin çıkarılmasını ve temizlenmesini sağlıyor.
Ürün sayesinde narin kıyafetlerinizi kuru temizlemeye vermek zorunda kalmadan evde yıkayabilirsiniz. Kolayca yıkayabileceğiniz narin giysilerinizi yıpranmalarından ve lekelenmelerinden korkmadan istediğiniz sıklıkta kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanıma uygun olan deterjanın kapağı ölçek olarak kullanılabiliyor. Bir makine dolusu çamaşırı yıkamak için bir kapak deterjan koymanız tavsiye ediliyor. 4 litrelik ürün ile 67 yıkama yapabilirsiniz. Ölçekli çevir aç kapağa sahip ürün, çamaşır makinelerinin akışkan özelliğe sahip deterjanlar için tasarlanmış bölmüne dökülür. Eğer eski tip bir çamaşır makineniz varsa ve böyle bir bölmeye sahip değilse su alım esnasında normal deterjan bölümüne gerekli miktarda bakım ürünü dökülüyor.
Narin giysilerinizin ilk günkü narinliğini korumasına yardımcı olan hassas giysi bakım ürününü denemek isterseniz hemen sepetinize ekleyebilir ve kolayca satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız