Bingo Bulaşık Deterjanı Hassas Eller 675 ml #30094985 | CarrefourSA
Marka: BINGO

Bingo Bulaşık Deterjanı Hassas Eller 675 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
50,50 TL 37,88 TL

CarrefourSA Kart İle
adet

Bingo Sıvı Bulaşık Hassas Eller 675 Ml

 

Bingo Sıvı Bulaşık Hassas Eller 675 Ml  anneler için özel olarak tasarlanıyor. Bebek kokusunu parfümüne taşıyor. CarrefourSA reyonlarında Bulaşık Deterjanı bölümünde yer alıyor. Bulaşıkları temizlerken ellere bakım yapan ürün, geride mis gibi bebek kokusunu bırakarak saflık ve temizlik hissi veriyor. Fosfat içermeyen, doğal ve doğa dostu olan deterjan, bulaşıklarda hijyen sağlıyor. Parlatıcı etkisi sayesinde bardakları, tabak ve çatalları matlaştırmadan yıkama sağlıyor. Yoğun lekeli tencereleri, fırın tepsilerini bile çizmeden temizliyor. Porselen, emaye, çelik ve cam materyaldeki mutfak ürünleri için uygun olan temizleyici, tahta kaşıkların temizliğinde de etki gösteriyor.

 Elin dayanabileceği maksimum sıcaklıkta ya da düşük ısıda bile temizlik sağlayan sıvı formdaki temizleyici, lekeli bulaşıkları, kurumuş yağları kolaylıkla söküyor. Hipoalerjenik formül sayesinde hassas ciltlere bile uyum gösteriyor. Son kullanma tarihine kadar güvenle kullanılabilen sıvının kuru, güneş ışığından uzak ve kokusuz yerlerde muhafaza edilmesi öneriliyor. Kilitli şişesi ile küçük kazaları önleyen ürün, tek elle dökülerek bulaşık yıkarken kolaylık sağlıyor. Ergonomik şişe tasarımını yaprak desenleri ile süsleyen paket, 700 ml. hacmi ile ekonomi vadediyor.
 
Siz de ürünü tek tık'la sepete ekleyerek, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız