Bingo Soft 5 Lt Gülpembe #30006415 | CarrefourSA
Marka: BİNGO SOFT

Bingo Soft 5 Lt Gülpembe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
126,90 TL

adet

CarrefourSA temizlik reyonlarının yumuşatıcılar bölümünde bulacağınız Bingo Soft 5 lt Gülpembe; sevginin kokusunu çamaşırlarınıza taşıyabilmek için pembe güllerin büyüleyici kokusundan ilham alınarak üretildi. Taze pembe gül kokusuna sahip olan yumuşatıcı uzun süreli kalıcılığı sayesinde çamaşırlarınızdaki temizlik ve ferahlık etkisinin daha uzun süre devam etmesini sağlar.

Çamaşırlarınızın daha yumuşak ve hoş kokulu olması için kullanabileceğiniz ürün liflerin birbirleri üzerinden daha rahat kaymalarına yardımcı olduğu için, daha uzun süre kullanmanıza yardımcı olur. Sağladığı hoş gül kokusuna ek olarak çamaşırlarınızın daha kolay ütülenmesine yardımcı olan ürün aynı zamanda ütü etkisini daha kalıcı hale getirir. 5 litrelik ekonomik ambalaja sahip olması 50 yıkama yapmanıza olanak tanır. Standart yumuşatıcı formülüne sahip olmasına rağmen geri dönüşüme imkan tanıyan ambalajı sayesinde doğa ile dosttur.

Standart pembe gül kokulu yumuşatıcının bir diğer artısı da kumaş yüzeyini düzgünleştirmesi ve hava sirkülasyonunun daha rahat yapılmasını sağlayarak cilt sağlığına olumlu etkilerde bulunmasıdır. Gül kokusunun bahar etkisiyle buluşmuş yumuşacık çamaşırlar için siz de ürünü hemen sepetinize ekleyebilir, hızlı alışverişin keyfini sürebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız