Bingo Soft Lovely 5 L #30005353 | CarrefourSA
Marka: BİNGO SOFT

Bingo Soft Lovely 5 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
126,90 TL

Bingo Soft 5 lt Lovely  bornoz, havlu, kazak, tişört gibi tüm elbise ve pamuklu eşyaların uzun süreler boyunca ipeksi bir yumuşaklık ve eşsiz bir kokuya sahip olmasını sağlıyor. Ürün; giysilerin ve banyo havlularının zamanla yıpranan lifli dokularını onarıcı ve açıcı etkiye sahiptir. İçeriğindeki özel esanslar sayesinde yıkama işleminin ardından günler geçse bile etkili ve iç açıcı kokusunu korur.
Yumuşatıcılar reyonunda yer alan ürün, büyük boy ambalaj içinde sizlere sunuluyor. Ürün, kullanıcılarına tek bir paket ile uzun bir süre etkili kullanım imkanı tanıyor. Başta pamuklu ve yünlü olmak üzere tüm çamaşırlarınız üzerinde gerçek parfüm esintisi ve etkili yumuşaklık sağlıyor. Ürün, hem çamaşır makinesinde bulunan özel sıvı deterjan bölümüne konulabiliyor hem de elde çamaşır yıkarken kullanılabiliyor.
Yıkama işlemi esnasında deterjan yanında yumuşatıcı kullanmamak, giysilerinizin daha çabuk yıpranmasına, yünlü ve pamuklu çamaşırlarınızın ise keçelenme olarak da bilinen sertleşme ve hacim kaybetme gibi sorunlara maruz kalmasına yol açabilmektedir. Çamaşırlarınızın mis gibi kokması ve yumuşaklığını uzun bir süre koruması için, ürünü sepetinize ekleyerek hemen satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız