Bingo Soft Konsantre Kuzumun Kokusu 1440 ml #30123551 | CarrefourSA
Marka: BİNGO SOFT

Bingo Soft Konsantre Kuzumun Kokusu 1440 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
109,90 TL

adet

Bingo Soft Konsantre Kuzumun Kokusu

Bebek cildinin hassasiyetine uyumlu formülüyle gelen Bingo Soft Konsantre Kuzumun kokusu O, mükemmel kokusuyla sizi ve ailenizi sarıyor.

Konsantre olduğu için oldukça etkili bir yumuşatıcı olan ürün, az miktarda kullandığınızda bile yumuşatma etkisini ve güzel kokusunu açığa çıkarıyor.

Hassas ciltleri ve bebekleri düşünerek onların çamaşırlarını, giysilerini en narin şekilde yumuşatan Bingo Soft, bütün eve mis gibi bir koku yayılmasını sağlıyor.

Bebeğinizin tenine temas eden tüm giysilerine yumuşacık bir dokunuş kazandıran ürün onları memnun ediyor.

Bebeğin günlük banyosu sonrası kurulanacağı havlusunun da yumuşaklığı için Bingo kullanabilirsiniz. Bebeklerin saf ve tertemiz kokusunu hissedeceğiniz özel ürünü tüm çamaşırlarınıza uygulayabilirsiniz.

Özellikle havlu ve bornozları, kazakları yumuşacık ve dolgulu hale getiren ürün, elinizi yüzünüzü kurularken dokunuşuyla rahatlatıyor, kokusuyla ferahlatıyor.

Saf beyaz renkli konsantre yumuşatıcı, 1440 ml ağırlığındaki plastik kutusunda sunuluyor. Pratik kapağıyla ölçerek çamaşırın miktarına göre makinenin yumuşatıcı haznesine yarım veya tam kapak ilave edebilirsiniz.

Ürün, yaklaşık 60 yıkama sayısı sayesinde uzun süre kullanım sağlıyor.

CarrefourSA reyonlarında yumuşatıcılar bölümünde yer verilen ürünü kolaylıkla satın almak için hemen sepetinize ekleyebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız