Bingo Soft Sensitive 2 l #30023066 | CarrefourSA
Marka: BİNGO SOFT

Bingo Soft Sensitive 2 l

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bingo Soft 2Lt Sensitive

Temizlik ürünleri çamaşır yıkama ürünlerinin de içinde bulunduğu bir reyondur. Buradan Bingo soft 2 lt Sensitive çamaşır yumuşatıcısına ulaşabilirsiniz. Bingo’nun bu özel ürünü doğal ürün kullanmayı tercih edenler için son derece uygundur. İçeriğinde boya ve fosfat bulunmaz. Bu özelliği sağlık açısından uygun bir ürün olduğunu gösterir. Dermotolojik olarak test edilerek satışa sunulmuştur. Doğada çözünen doğal bir formülle üretilmiştir. Gerekli testlerin yapımından sonra kullanım için hazır duruma getirilen Bingo soft tam bir bebek saflığını ve kokusunu içermektedir. İçeriğinde boya bulunmaması nedeniyle saf beyaz bir yumuşatıcı çeşididir. Renk içermez. Çamaşırlarınızın bebek saflığında tertemiz kokmasını ve doğal bir şekilde yumuşatılmasını istiyorsanız tercihinizi CarrefourSA reyonlarında bulunan Bingo yumuşatıcıdan yana kullanabilirsiniz.

Çamaşır yıkama ürünleri reyonundan Bingo soft 2 lt Sensitive çamaşır yumuşatıcısını kolayca bulabilirsiniz. Ürünü kullanmaya başladığınızda çamaşırlarınızın doğal bir şekilde yumuşadığını göreceksiniz. Muhteşem bebek kokusuyla farklı ve yormayan bir koku ile ferahlayacaksınız. Sevdiklerinizi bu doğal ve bebeksi kokuyla tanıştırmak için mağazamızdan alışverişe başlayabilirsiniz. Ürün satın almak için sitemizden online alışveriş seçeneklerini değerlendirmeniz de mümkündür.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız