Bioz Sarımsaklı Şampuan 250 ml #30132478 | CarrefourSA
Marka: ZAVOLI

Bioz Sarımsaklı Şampuan 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
ZAVOLİ SARIMSAKLI ŞAMPUAN 250ml

Kişisel bakım oldukça önemlidir. Kişisel bakım kişinin kendisine ne kadar değer verdiğinin yanında ne kadar sağlıklı olduğunu ve hayatla olan bağını da göstermektedir. Geçmişten günümüze güzelliğe verilen önem de kişisel bakıma verilen önem kadar artmaktadır. Kişisel bakımın ve güzelliğin temeli kişisel temizlikten geçer. Bu cildin ve saçların temiz olmasını ifade etmektedir. Geçmişte saçlarımız için henüz şampuanlar üretilmezken insanlar doğal ürünler kullanarak saçların temizlenmesini ve daha da gürleşmesini sağlamaktaydılar. Saçların gürleşmesi için kullanılan şeylerden biri de sarımsaktı. Günümüzde sarımsaklı şampuanlar üretilerek cılızlaşmış saçların gürleşmesi ve saç köklerinin canlanması sağlanırken bir yandan da kişisel bakım gerçekleştirilmektedir. Zavoli Sarımsaklı Şampuan 250ml de içerisinde yoğun olarak barındırdığı fakat güzel koku bırakan birleşimi ile saçların gürleşmesini sağlamaktadır. Bu ürünü bulmak için çok uzaklara gitmenize gerek yok. En yakın Carrefoursa reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

Zavoli Sarımsaklı Şampuan 250ml her bütçeye uygun olacak şekilde fiyatlandırılmasıyla birlikte saçların güçlenmesini sağlarken bireyin cebini de rahatlatmaktadır. Bu ürünü saç bakım ve aksesuar reyonlarında şampuanlar alanında sağlık ve doğal şampuanlar rafında bulabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız