Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik #30282802 | CarrefourSA
Marka: BIRKENSTOCK

Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik

Bembeyaz rengi ile görenleri kendine hayran bırakan Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik, hem kadın hem de erkeklere uygun tasarımı ile de kalpleri çalıyor. Siz de dilerseniz kendinizi maksimum konfor sunan Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik ile ödüllendirebilir, isterseniz de sevdiklerinizi harika bir hediye ile şaşırtabilirsiniz.

Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik, parmak arası terlik formunda. Ayağın anatomisi göz önünde bulundurularak tasarlanan tabanı ile ultra rahat kullanım imkanı tanır. Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik'in ayarlanabilir kemer detayı hem oldukça şık bir duruş sunar hem de terliğin ayağınıza kusursuz bir şekilde oturmasını sağlar. Orta kalınlıktaki tabanının zemin ile temas eden yüzeyinde yer alan tırtıklar Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik'in kaymasını önler. Üstelik Birkenstock Gizeh Eva Beyaz Unisex Terlik, yıkanabilen ve hızlı kuruyan malzemesi sayesinde maksimum hijyen de sunar.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız