Bizim Mutfak Et Bulyon 9+3 Bedava 120 G #30069100 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Et Bulyon 9+3 Bedava 120 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
22,75 TL

Bizim Mt Et Bulyon 9 +3 Bedava 120Gr

Gıda ve yemek malzemeleri bölümünde sizleri yemeklerinizi tatlandıracak kendi küçük ama işlevi büyük bir ürün bekliyor. Bizim mt et Bulyon 9+3 bedava 120 gr seçeneği ile artık yemekleriniz daha lezzetli. Bu küçük Bulyon parçacıkları ile yemeklerinize et tadı verebilirsiniz. Üstelik ete göre daha ekonomik bir fiyatla. 12 adet bulyonu 9 adet fiyatına satın alarak hem bulyonu kampanyalı olarak satın alabilirsiniz hem de ete göre son derece ucuz bir seçenek tercih etmiş olursunuz. Bizim et bulyonun yapımında en lezzetli etler kullanılmıştır.

Bizim mt et Bulyon 9+3 bedava 120 gr yapımında yağsız ve kemiksiz et tercih edilmiştir. Kullanılan etler sakatatsız tavuk eti olup özel olarak fırınlarda kurutularak hazırlanmıştır. Hazırlık sırasında farklı ve özel baharatlar da tercih edilmiştir. Kullanılan etin kalitesi ve zengin baharat çeşitleri ile yemek ve çorbalarınıza aromatik bir tat verebilirsiniz. İçerisinde suni bir katkı maddesi veya gıda bulunmamaktadır. Küçük Bulyon parçalarını yemeklerinize tercih ederek onları daha leziz hâle getirebilirsiniz. Ürünümüze salça, harç ve Bulyon reyonundan ulaşabilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Tuz,aroma artırıcılar(monosodyum glutamat, disodyum inosinat,disodyum guanilat),nişasta(mısır),bitkisel yağlar(değişen miktarda palm ayçiçek,kanola),şeker,maltodekstrin,aroma vericiler,kurutulmuş soğan,asitlik düzenleyici(sitrik asit),baharat (ışınlanmıştır),kurutulmuş dana eti(%0,1),zerdaçal (ışınlanmıştır),peyniraltı suyu tozu(süt ürünü),buğday unu,bütün yumurtatozu,kereviz.

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü,gluten ve yumurta içerir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ve kokusuz yerde muhafaza ediniz.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Ajinomota İstanbul Gıda ve San. Tic. Ltd. Şti. Güzelbahçe/İzmir

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000157

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 231
Enerji (kj) 970
Yağ (g) 8.6
Doymuş Yağ(g) 6.5
Karbonhidrat (g) 29.6
Şekerler (g) 14.6
Lif(g) 0.1
Protein (g) 8.7
Tuz(g) 50.7
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız