Burn Orijinal Enerji İçeceği 250 ml #30010905 | CarrefourSA
Marka: BURN

Burn Orijinal Enerji İçeceği 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL 31,50 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Burn Enerji 250 Ml

İçecekler reyonundan Burn enerji 250 ml içeceğine ulaşabilirsiniz. Enerji içeceğini yılın her mevsimi ve yoğun çalışma temposunda tercih edebilirsiniz. Günü tamamlamaya gücünüz yetmediğinde enerji içeceği kullanarak zinde kalabilirsiniz. İçinde yüksek oranlarda kafein ve şeker bulunmaktadır. Aynı zamanda narenciye aromasıyla tatlandırılmıştır. Burn içecekleri tüm dünyada yaygındır ve beğeniyle tercih edilmektedir. Enerji içeceğinin kullanılma sebebi gün içindeki fiziksel performans sırasında kaybedilen enerjiyi geri almaktır. Bu nedenle sporcular yoğun çalışma şartlarının içinde enerji içeceği ile destek almaktadır. Başlangıçta daha çok sporculara hitap eden bu ürünler son zamanlarda tüm kesimlere yayılmıştır. Artık iş yerindeki yorgunlukları gidermek için de enerji içeceği tercih ediliyor. Gün sonunu getirmekte zorlananlar için Burn içecekler CarrefourSA reyonlarında satıştadır.

Enerji içeceği reyonundan Burn enerji 250 ml içecekleri satın alabilirsiniz. Tüm dünyada yaygın olan Burn enerji destekli ürünler ile gün sonunu rahat getirebileceksiniz. İçerisindeki maddeler uyarıcı etki gösterdiği için günün yorgunluğunu gidermede etkili olmakla birlikte sporcular tarafından da büyük ilgi görmektedir. Enerjinizi katlamak için ürünü ilgili reyonlardan sepete ekleyebilirsiniz.

İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, asitliği düzenleyici (sitrik asit, sodyum sitrat), karbondioksit, taurin 600 mg/l , aroma vericiler, koruyucu (potasyum sorbat), kafein (en fazla 150 mg/L), inositol 100mg/l , renklendirici (allura red*), guarana ekstraktı ,antioksidan (askorbik asit) ,ginseng ekstraktı ,glukoronolakton 20mg/l ,niasin (nikotinamid) ,tiamin (tiamin mononitrat) .

Menşei Ülke
TÜRKİYE

Muhafaza Şartları
serin ve kuru ortamda muhafaza ediniz.

Diğer Uyarılar
Kafein İçerir

Bir Yaş Altı Çocuklar İçin Uygun Değildir

Hamile Ya Da Emziren Kadınlar İçin Tavisye Edilemez

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
COCA-COLA SATIŞ VE DAĞITIM A.Ş.-Esenkent Mah. Deniz Feneri Sk. No:4 Ümraniye 34776 Istanbul

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 54
Enerji (kj) 228
Karbonhidrat (g) 13
Şekerler (g) 13
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız