C.Farm Zeytinyağı 500 ml #30098270 | CarrefourSA

C.Farm Zeytinyağı 500 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"C.Farm Zeytinyagı 500 ml

CarrefourSA reyonlarında Sıvı Yağlar bölümünde yer alan City Farm Zeytinyağı 500 ml, doğal aroması ve muhteşem lezzeti ile mutfaklarda yerini alıyor. Kızarmış yumurtadan pilava, börekten baklavaya, balıktan tas kebabına kadar her türlü yemeğin hazırlanmasında kullanılan ve damakta bıraktığı eşsiz lezzeti ile sofralarda yer edinen zeytinyağı, sağlığa faydaları ile de adından söz ettiriyor. Geleneksel Türk mutfağında, adına özel zeytinyağlılar menüsü oluşturulan yağın, en önemli özelliği soğukken bile tadına doyulmayan mükemmel lezzeti oluyor.

Salatalarda ve soğuk mezelerde, yemeklerde sıklıkla kullanılan zeytinyağı, muhteşem aroması ve kokusunun yanı sıra sağlığı destekleyen fonksiyonlarıyla da mutfaklarda yer ediniyor. Vücutta üretilemeyen ve dışarıdan alınması gereken elzem yağ asidi içeriğinden dolayı özellikle büyüme ve gelişme çağındaki çocukların beslenme programında tercih ediliyor. Bayatlamayı geciktiren yapısıyla özellikle kek, börek, pasta gibi hamur işlerinin yapımında tercih edilen yağ, kendine has aromasıyla, hamarat ev hanımlarının farklı lezzetler yaratmasını sağlıyor.

Birbirinden güzel ara öğünler hazırlayabileceğiniz ürün ile yiyeceklerinizin besleyici değerini artırabilir ve sağlıklı yemekler hazırlayabilirsiniz. 500 mililitrelik özel ambalajında satışa sunulan ürünü kolaylıkla sepetinize atabilir ve hemen satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Ürün Kodu:71278

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız