Calve Acı Ketçap 700 G #30014090 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Acı Ketçap 700 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Ketçap ve acı sevenlerin vazgeçilmez lezzeti olacak. Salatalara, sandviçlere, kızartmalara ve etlere çok yakışıyor ve enfes bir lezzet katıyor. Yemeğinizi daha lezzetli kılmak ve keyif alarak yemek istiyorsanız Calve acı ketçap tam da size göre. Calve Acı Ketçap 700 G CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da temin edebilirsiniz.

 

Ketçap, domates, acı biber, şeker ve baharatlardan yapılan bir sos. Zaman zaman soğan, kereviz ve diğer sebzeler de eklenir. Ketçap, sos, özellikle de mantar ve baharatlardan yapılan soslar için kullanılan genel bir terim olarak ortaya çıkmıştır. Çoğu yemeğe tat katan Calve Acılı Ketçap şimdi CarrefourSA ile siz değerli müşterilerimizin huzurunda. Anında teslim ve uygun fiyat avantajı ile sizleri bekliyor.

Calvé Unilever grubuna ait mayonez ve ketçap markasıdır. Markanın öyküsü Hollanda’da Delftsche Slaolie altında bitkisel yağ üretimi fabrikasının kuruluşu ile 1884 yılında başladı.Fabrikanın kurucusu adı Jacques van Marken adında işadamıydı. 1897 yılında van Markenin fabrikası Fransa’da bitkisel yağ üreten fransız şirketi ile birleşti; bu şirketin sahibi Calve ailesi idi. Bu isim sonradan markanın ismi haline gelmiştir. 1924 yılında marka tencere üretimi yaptı. 1928 yılında marka İngiliz şirketi Lever Brotherse katıldı ve bu şirket Margarin Unie ile birleşme sonucunda Unilever şirket haline dönüştü. 1940 yılından şirket pazara yeni ürünler: mayonez, salata yağı çıkardı.1948 yılından şirket Delft ismi ile yer fıstığı ezmesi,1965 yılından sos üretimine başladı.2007 yılında Calve Delft yer fıstığı ezmesini Blue Band Hollanda şirketine sattı. Şirket ürünlerini şişe ve özel olarak doypack ambalajlarda bırakıyor.

 

 


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız