Calve Ketçap Acılı 610 Gr #30243392 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Ketçap Acılı 610 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
71,90 TL

adet

Calve ile lezzet tam kıvamında, tüm yemekler 10 numara! Mevsiminde toplanan domateslerden üretilen Calve Acılı Ketçap’ın lezzeti tam istediğin gibi. Mevsim domateslerinin leziz tadıyla tüm yemekler hiç olmadığı kadar lezzetli! Köfte, patates, makarna; sevdiğin tüm yemekler mevsim domateslerinden gelen Calve lezzetiyle buluşsa ya? Patates kızartmalarını, nefis köfteleri, makarnayı veya dilediğin bir yemeği Calve Acılı Ketçap ile dene. Aradığın tam kıvamında lezzeti onda bulacaksın! Yemeklerin lezzeti acı ketçap ile çıkar diyenlerdensen Calve Acılı Ketçap tam sana göre. Bu lezzete ulaşmak için tek yapman gereken kapağını açmak ve ketçapı yemekle buluşturmak! Acı severlerin favorisi olan bu ketçapı sen de çok seveceksin. Mevsim domateslerinin tadına doyasıya varacaksın. Çok sevdiğin pizzanın veya hamburgerin lezzeti Calve’nin acılı ketçapları ile 10 numara olacak. Ne de olsa Calve ile her şey 10 numara! Kızartmalara, hamur işlerine, et yemeklerine çok yakışan bu lezzet tam istediğin kıvamda. Calve’nin acı sosları ve acılı ketçapı acı severlerin favorisi olacak. Her bir şişesi 600 gram ağırlığında olan Calve Acılı Ketçap ile lezzete doymaya hazır ol. 10 numara tadı, kolay açılan kapağı ve domatesin nefis kokusu bu geri dönüştürülebilir şişede, yemeklerinle buluşmak için hazır! Calve’nin ketçaplarından Calve Acılı Ketçap ile muhteşem lezzeti yakala. Bu lezzetin kaynağı Calve Acılı Ketçap’ı serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeyi unutma. Kullanım: Serin ve kuru bir ortamda muhafaza ediniz. İçindekiler: Su, domates salçası, şeker, modifiye nişasta, sirke, tuz, elma suyu konsantresi, koruyucu (sodyum benzoat), doğal aroma verici: baharat (kereviz), acı kırmızı biber özütü. •Lezzeti tam kıvamında! •Tam mevsiminde toplanan domateslerden üretildi. •Calve Acılı Ketçap ile her şey 10 numara! •Şişesini ve kapağını geri dönüştürebilirsin. •600 gram için 1 şişe ketçap, 7 adet domates içerir.* (*Hesaplamalar 90gr domates baz alınarak yapılmıştır.)

İçindekiler Bilgisi
Su,domates salçası,şeker,modifiye nişasta,sirke,tuz,elma suyu konsantresi, koruyucu (sodyum benzoat),doğal aroma verici,baharat (kereviz), acı kırmızı biber özütü (%0,02)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünler, hardal, gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 85
Enerji (kj) 370
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 20
Şekerler (g) 16
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız