Calve Ketçap Acısız 430 g #30014144 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Ketçap Acısız 430 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
49,90 TL

adet

Tam kıvamında, efsane Calve Ketçap ile her şey 10 numara! Lezzeti tam mevsiminde toplanan domateslerden gelen Calve Ketçap tam kıvamında. Mevsim domateslerinin leziz tadıyla buluşan yemekler artık hiç olmadığı kadar lezzetli! Patatesten köfteye, makarnadan pizzaya; severek yediğin tüm yemekleri mevsim domateslerinden gelen Calve ketçaplarının lezzetiyle buluşturmaya ne dersin? Çıtır patates kızartmalarını, nefis köfteleri veya pizzayı bir de Calve Ketçap ile dene. Aradığın tam kıvamında lezzet geri dönüştürülebilir Calve şişelerinde. Yemeğin lezzeti ketçap ile çıkar diyenler haklı çünkü Calve Ketçap ile her şey 10 numara! Bu 10 numara lezzete ulaşmak için yapman gereken favori Calve sosunun kapağını açmak ve yemeğinle buluştumak, çok kolay değil mi? Calve soslarından Calve Ketçap senin favorin olacak, mevsim domateslerinin tadını doyasıya çıkaracaksın. Çok sevdiğin hamburgerin veya dönerin lezzeti Calve Ketçap ile 10 numara olacak! En sevdiğin yemekleri ketçap ile yedikten sonra hiç olmadığı kadar lezzetli olduğunu fark edeceksin. Fırında yaptığın yemeklerle, kızartmalarla, hamur işleriyle Calve iyi gider. Calve’nin sos çeşitleri ve Calve Ketçap ile lezzete doymaya hazır mısın? Kolay açılan kapağıyla, mevsim domateslerinden gelen tam kıvamında ve 10 numara lezzetiyle Calve Ketçap seninle! Tüm yemeklere lezzet kat, iştahını kabart. Ne de olsa Calve ile lezzeti yakalamak çok kolay. Bu lezzetin kaynağı Calve Ketçap’ı serin ve kuru bir yerde muhafaza etmeyi unutma. Kullanım: Serin ve kuru bir ortamda muhafaza ediniz. İçindekiler: Su, domates salçası, şeker, modifiye nişasta, sirke, tuz, elma suyu konsantresi, koruyucu (sodyum benzoat), doğal aroma verici: baharat (kereviz). •Lezzeti tam kıvamında! •Tam mevsiminde toplanan domateslerden üretildi. •Calve Ketçap ile her şey 10 numara! •Şişesini ve kapağını geri dönüştürebilirsin. •400 gram için 1 şişe ketçap, 5 adet domates içerir.* (*Hesaplamalar 90gr domates baz alınarak yapılmıştır.)

 

İçindekiler Bilgisi
Su,domates salçası,şeker,modifiye nişasta,sirke,tuz,elma suyu konsantresi, koruyucu (sodyum benzoat), doğal aroma verici, baharat (kereviz).

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta,süt ve süt ürünleri,hardal,gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 85
Enerji (kj) 370
Yağ (g) 0.3
Karbonhidrat (g) 20
Şekerler (g) 16
Protein (g) 0.8
Tuz(g) 1.6
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız