Calve Mayonez Tam Kıvamında Efsane Lezzet 540 G #30243393 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Mayonez Tam Kıvamında Efsane Lezzet 540 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
101,90 TL

adet

En keyifli ortamların vazgeçilmezi, eğlenceli yiyeceklerin yanına en çok yakışanı Calvé; yemeklerinizin lezzetine lezzet katacak Calvé Mayonez ile karşınızda! Klasik soslardan mayonezin vazgeçilmez tadı, yiyeceklerinizin lezzetini doruklara çıkaracak. Nasıl mı? Calvé mayonezlerinden tadına doyulmayan Calvé Mayonez, tam kıvamında 10 numara lezzetiyle tüm yiyeceklerinize uygun bir sostur. İştah açıcı kıvam ve efsane Calvé lezzetine sahip bu mayonez, eşlik ettiği her yemeğe lezzet katar. Calvé Mayonez, tüm yiyeceklerinize çok yakışan Calvé sos çeşitlerinden biri olacak! Tüketiciler tarafından çok beğenilen Calvé Mayonez; pizzadan patatese, hamburgerden salataya tüm yiyeceklerinize 10 numara lezzetiyle eşlik edecek. Masanızdan eksik olmayacak Calvé Mayonez; en keyifli sohbetlerin, en romantik yemeklerin, en eğlenceli buluşmaların tadına tat katmak için geliyor! Patatesini bandır, pizzanın üzerine sık, hamburgerinin içine ekle… Calvé Mayonez ile en pratik öğünlerde bile yiyeceklerin lezzetine varacaksın. Sandviçler, kızartmalar, ızgaralar Calvé Mayonez ile daha da lezzetli hale geliyor. İstediğin her yiyecekle, her şekilde kullanabileceğin Calvé Mayonez, 10 numara lezzetiyle en keyifli anlarınıza tat katacak! Tam ayarında kıvamıyla yemeklerinize 10 numara lezzet katan Calvé Mayonez, geri dönüştürülebilir şişesi ve kapağıyla damak tadınıza değer verdiği kadar çevreye de özen gösterir. Üstelik Calvé ürünlerinin hiçbir çeşidinde domuz yağı ve katkıları yoktur. 36 porsiyon içeren 10 numara Calvé Light Mayonez 540 gr’ı denemek için ne duruyorsun? Bandır! İçindekiler: Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek, kanola), su, yumurta sarısı, şeker, modifiye nişasta, tuz, sirke, asitlik düzenleyiciler (sitrik asit, laktik asit), koruyucu (sorbik asit), kıvam arttırıcı (ksantan gam), renklendirici (beta karoten), aroma vericiler, antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA). İz miktarda hardal, kereviz, süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir. •Tüketiciler tarafından çok beğenilen mayonez •Tam kıvamında •23 porsiyon içerir •Tüm yemeklerinize eşlik eder •10 numara lezzet

İçindekiler Bilgisi
Bitkisel yağ (değişen miktarlarda ayçiçek,kanola), su yumurta sarısı,şeker,modifiye nişasta,tuz,sirke,asitlik düzenleyiciler (sitrik asit,laktik asit), koruyucu (sorbik asit),kıvam arttırıcı (ksantan gam),renklendirici (beta karoten),aroma vericiler,antioksidan (kalsiyum disodyum EDTA).

Alerjen Bileşenler
İz miktarda hardal,kereviz,süt ve süt ürünleri, gluten ve balık ürünü içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 560
Enerji (kj) 2360
Yağ (g) 60
Doymuş Yağ(g) 7.2
Karbonhidrat (g) 3.2
Şekerler (g) 1.7
Protein (g) 0.5
Tuz(g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız