Çamlıca Gazoz Pet 2.5 l #30096692 | CarrefourSA
Marka: CAMLICA

Çamlıca Gazoz Pet 2.5 l

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Serinlemenize yardımcı olan efsaneleşmiş bir marka olan, ikonlaşmış şişesi ile satışa sunulmuş olan Çamlıca Gazoz CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Su, karbon asidi, şeker ve kimi kez de bunlara meyve esansı katılarak yapılan, basınçlı havayla şişelere doldurulan, genellikle serinletici olarak soğuk içilen bir içecektir. İçinde karbon asidi bulunan bir çeşit şerbettir. Bu özel şerbeti siz de Çamlıca kalitesi ile deneyimlemek için hemen siparişinizi vermeli ve ferahlığı dibine kadar yaşamalısınız.

Çamlıca Gazoz, Türkiye kökenli, gazlı alkolsüz içecek markası. İlk olarak Ekrem ve Nazif Erkli tarafından kurulan Çamlıca Alkolsüz İçecek Sanayi şirketi tarafından üretilmiştir. Erkli Kardeşler, Çamlıca Gazoz ile İstanbul'daki ilk gazoz üretimini 1946 yılında Kadıköy' de gerçekleştirmiştir. 1950 ile 1970'li yıllarda hızlı bir büyüme yaşayan şirket içeceğin üretimini Kadıköy'den Altunizade' ye taşınmıştır. Daha sonra ise fabrikasını Adapazarı' na taşımış ve Altunizade' deki arsasını Sabancı Grubu' na satmıştır. Adapazarı'ndaki depremden zarar gören fabrika ve şirketin ekonomik sıkıntıları nedeniyle şirket Ülker Gıda' ya satılmıştır. 2015 yılında ise Cola Turka, Saka ve Çamlıca markaları Japon DyDo DRINCO'ya satıldı


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız