Çamlıca Gazoz Light 250 ml #30099021 | CarrefourSA
Marka: CAMLICA

Çamlıca Gazoz Light 250 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Çamlıca Gazoz Light 250 ml

Gazoz, yaz aylarında en çok serinleten meşrubatlardan biri olarak asit içeriği ile keyifli bir tercih olurken, şeker içeriğinden hoşlanmayan veya şeker rahatsızlığı olan kişiler için şekersiz gazozlar önemli bir tercih oluyor. İçinde şeker ilavesi bulunmadan diyet bir şekilde üretilmekte olan Çamlıca Gazoz Light 250 ml ürünü, rahat ve lezzetli bir şekilde her zaman tüketilebilir. Çamlıca gazoz ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Gazlı İçecekler bölümünde bulunan Çamlıca Gazoz Light 250 ml ürünü, limon aroması ile birlikte çok güzel bir lezzet sağlıyor. Ülker kalitesinde üretilmekte olan bu ürün, özellikle yaz aylarında çok sıcak havalarda hızlı bir şekilde serinlemeniz için tercih edilebilir. Bir klasik haline gelen cam şişe içerisinde özel olarak üretilen bu ürün, buzdolabında yeterli süre bekletildikten sonra dış kısmında oluşan buharlaşma ile iştah açıcı ve keyifli bir görüntü oluşturuyor. Yaz aylarında öğlen yemeği, akşam yemeği veya atıştırmalıklar yanında bu ürünü kullanabilir, sağlıklı bir şekilde içebilir, iş yerinde veya evde misafirlerinize ikram edebilirsiniz.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız