Canbebe Jumbo 5 Beden Junior 30'lu #30094881 | CarrefourSA
Marka: CANBEBE

Canbebe Jumbo 5 Beden Junior 30'lu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Canbebe Jumbo 5 Beden Junior 30'lu

 

Bebek dünyası reyonu içerisinde yer alan ürünler hem bebeklerin hem de ebeveynlerin hayatlarını kolaylaştıran ürünleri sizlere sunmaktadır. Bu ürünler arasında hem temizliği sağlaması hem de pratik olması ile ön plana çıkan Canbebe Jumbo 5 Beden Junıor Canbebe markasının 11-18 kg arası bebekler için üretmiş olduğu Canbebe Jumbo 5 Beden Junior 30'lu ürün grubunda yer alır. Bebeğinizin kilosu 11 ile 18 kilo arasında ise bu ürün ideal olacaktır. Kuru ve güvenli bir bebek bezi olan ürün yüksek teknolojik laboratuvarlarda geliştirilmiş ve en ideal olacak şekilde sizler için tasarlanmış ve reyonlarda yerini almıştır. Uzun süre kuruluk sunar. Hava geçirgen yüzeyi ile pişik oluşumunu önler. Kilit sistemi ile kayma yapmaz. Ürünü CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Canbebe Jumbo 5 Beden Junıor ürününü junior bebek bezleri arasında bulabilirsiniz. Ürünü tek tık ile bulunduğu reyon içerisinden sepete ekleyebilir ve ardından alışverişinize devam edebilirsiniz. Ödeme işlemlerinizi için size birden fazla alternatif sunulmaktadır. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini dilerseniz de online ödeme seçeceğini tercih edebilirsiniz.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız