Cappy Atom Ballı, Karışık Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre #30010757 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Atom Ballı, Karışık Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
Cappy Atom Tetra 1 lt, tadını taze meyvelerden ve baldan alıyor. İçerisinde portakal, elma, nar, kivi ve ananas meyveleri bulunduran meyve suyu, bal ve muz ile tatlanıyor. Gün boyu istenen her an içilebilen ürün, kahvaltını vazgeçilmezi, öğünlerin vitamin deposu destekçisi olarak tercih ediliyor. Konsantre ve pürelerden elde edilen meyveleri kullanan içeceğin en az yüzde 50'si doğal meyvelerden oluşuyor. Su, şeker gibi eklentiler ile formunu edilen sıvı içecek, A vitamini, C vitamini yönünden zengin olarak sınıflandırılıyor. 100 ml'de 49,8 kcal enerji bulunduran litrelik içecek, güne enerji dolu bir başlangıcın sırrını veriyor. Dayanıklı tetra ambalaj sayesinde açılmadığı sürece ilk günkü tazeliğini koruyan sıvı, üzerinde yazan son kullanma tarihine kadar güvenle tüketilebiliyor. Kokusuz, güneş ışığından uzak ve kuru yerde muhafaza edilmesi tavsiye ediliyor.CarrefourSA reyonlarında karışık meyve suyu kategorisinde kendine yer edinen ürün, litrelik hacimdeki şişesi ile kalabalık ailelerin, iş yerlerin, arkadaş toplantılarının gözdesi oluyor. Siz de ürünü tek tuşla sepete ekleyerek alışverişe başlayabilir, sepet adımlarını takip ederek alışverişi tamamlayabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Konsantre Ve Pürelerden Üretilmiş Karışık Meyve Suyu En Az %50 (Elma, Portakal, Kivi, Muz, Ananas, Nar), Su, Şeker Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit), Aroma Vericiler, Bal (%0,1), A Vitamini

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir. Soğuk İçiniz

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola İçecek A.Ş. Barakfakih Mah.27.Caddeno:5 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 48
Enerji (kj) 203
Karbonhidrat (g) 11.5
Şekerler (g) 11.5
Vitamin A (µg) 120 15
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız