Cappy Meyve Suyu Karışık 1 L #30097117 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Meyve Suyu Karışık 1 L

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL 29,75 TL

CarrefourSA Kart İle
adet
Yılın her döneminde sevdiğiniz meyvelere ulaşmanızı sağlayan Cappy Meyve Suyu Karışık 1 lt, taze meyvelerin özenle toplanıp sofralara uygun hale getirilmesi sonucu elde ediliyor. Meyveleri tüketmek için mevsimini beklemeye gerek kalmadan hem üzümü hem de portakalı, karışık meyve suyu sayesinde aynı şişeden dilediğiniz zaman içebilirsiniz. Asitli içeceklere alternatif olarak akşam yemeklerinde ya da sonrasında tatlı ikramının yanında sunabileceğiniz taze meyve suyunu, içerisine buz küpleri ekleyerek daha serinletici bir forma taşıyabilirsiniz. Tatlandırıcı, koruyucu ve katkı maddesi bulundurmayan ürünü, çocuklar için de güvenle tercih edebilirsiniz. CarrefourSA Karışık Meyve Suyu reyonlarında yer alan ürünü denemek için hemen şimdi sepete ekleyebilir; dilerseniz kolay bir şekilde satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Konsantrelerden Üretilmiş Karışık Meyve Suyu En Az %50 (Elma, Portakal, Limon, Üzüm, Şeftali), Su, Şeker Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu, Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit), A Vitamini.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tüketime Hazır Ürün. Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola İçecek A.Ş. Barakfakih Mah.27.Caddeno:5 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 43
Enerji (kj) 180
Karbonhidrat (g) 10.1
Şekerler (g) 10.1
Vitamin A (µg) 240 30
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız