Cappy Bahçe Kayısılı Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre #30020208 | CarrefourSA
Marka: CAPPY

Cappy Bahçe Kayısılı Meyve Suyu Karton Kutu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,00 TL

adet
Yaz meyveleri içerisinde en lezzetli şeker içeriğine, faydaya ve vitamin içeriklerine sahip olan kayısı, yıl boyunca farklı bir yöntem olarak meyve suyu şeklinde de tüketilebilir. Cappy markası tarafından özel bir şekilde hazırlanmış Cappy Meyve Suyu Kayısılı 1 lt içeceği, sıcak veya soğuk olarak sade veya karışımlar şeklinde tüketilebilir. Cappy markası tarafından üretilen ürünleri, CarrefourSA reyonlarında rahatça bulabilirsiniz.CarrefourSA mağazalarında İçecekler reyonu içerisinde Meyve Suyu bölümünde yer alan Cappy Meyve Suyu Kayısılı 1 lt ürünü, yüksek meyve konsantresine sahip olarak doğal bir lezzet sağlamaktadır. Bu özelliği ile birlikte sabah kahvaltısında, öğlen yemeğinde, akşam yemeğinde, öğleden sonraları dinlenirken veya misafirlerinizle atıştırmalık yiyecekler tüketirken tercih edebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Su, Konsantreden Üretilmiş Kayısı Suyu En Az %40, Şeker Veya Fruktoz-Glikoz Şurubu, Aroma Vericiler, Asitliği Düzenleyici (Sitrik Asit)

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Kullanım Talimatı
Tüketime Hazır Ürün. Açmadan Önce Çalkalayınız. Açıldıktan Sonra Buzdolabında Saklanmalı Ve 2 Gün İçerisinde Tüketilmelidir

Süzme Ağırlık
1000

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Coca-Cola İçecek A.Ş. Barakfakih Mah.27.Caddeno:5 Kestel/Bursa

İşletme Kayıt No
TR-16-K009424

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 54
Enerji (kj) 231
Karbonhidrat (g) 13.2
Şekerler (g) 13.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız